lunes, 21 de noviembre de 2011

LA IMPORTANCIA DEL ESMORZAR

Abans d’anar a escola, necessites omplir-te d’energia per enfrontar-te a un dia ple d’activitat.Per tal que l’esmorzar tingui les millors qualitats nutricionals ha d’incloure:
 un lacti (un got de llet, un iogurt, formatge de qualsevol modalitat).

un cereal (preferiblement pa, però també flocs de cereals, galetes, magdalenes, bescuits…).

un greix de complement (oli d’oliva, mantega, margarina…).

una fruita o el seu suc (qualsevol varietat de l’estació i sucs naturals diversos).

Emorzar per dissabte per quatre persones:
2 gots -cafe amb llet
1 got de llet amb sucre

1got- llet amb colacao 
4 croissants
pa amb embutit

Es un emorzar dolç, i es saludable( els croissants fets de casa)
melmelades, mel i, a vegades, pernil o un altre tipus d’embotit.
 
Després de més de 10 hores de dejuni, necessitem «posar combustible» a les nostres cèl·lules perquè tinguin
un funcionament correcte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario