lunes, 5 de diciembre de 2011

DEFINICIONS:

Caseïna: La caseïna és la fosfoproteïna, predominant en el formatgede llet de vaca. Proteases coagulants actuen sobre la part soluble de la caseïna, la k-caseïna, i originen l'estat micel·lar inestable que resulta en coagulació.




Glucosa:  La glucosa, també anomenada sucre de raïm, és un monosacàrid que les cèl·lules utilitzen com a font d'energia i com a intermediari metabòlic. És un dels principals productes de la fotosíntesi i el principal punt de partida de la respiració cel·lular, tant als organismes procariotes com als eucariotes.



Lactosa: La lactosa és un disacàrid format per la unió d'una glucosa i una galactosa.


 Reacció Benedict: La reaccióo prova de Benedict identifica sucres reductors (aquells que tenen su OH anuméric lliure), comola lactosa, la glucosa, la maltosa i celobiosa.



Reacció de Biuret:  La reacció de Biuret és aquella que detecta la presència de proteïnes, "péptidos"( no se com es diu amb catala) curts  i altres compostos amb dos o més enllaços "peptídicos" en substàncies de composició desconeguda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario